Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2007

Οι Πάνθηρες των Δρόμων

Σήμερα το πρωί, στο καφενείο που συνηθίζω να πίνω το καφεδάκι μου, εμφανίζεται χαμογελαστός ένας από τους τακτικούς πελάτες, κρατώντας ένα χαρτάκι στα χέρια του. Δυο φίλοι άρχισαν τα πειράγματα κι ενώ προσπαθούσα να καταλάβω, μου δίνει το χαρτί που κρατούσε και βλέπω αυτό:



Ήξερα για την ύπαρξη των Streetpanthers, ήξερα κι ότι υπήρχαν εδώ στο Ρέθυμνο 2-3 που έκαναν αυτή τη δουλειά, αλλά δεν το είχα ξαναδεί live.

Αφού τελείωσε η καζούρα και τα γελάκια, ρώτησα το΄"θύμα" αν τον είχε ενοχλήσει. Γελώντας μου απάντησε ότι εκεί που είχε παρκάρει καλά του έκαναν και ήταν όντως γάιδαρος. Τώρα θα προσπαθεί να είναι πιο προσεκτικός και να ψάχνει λίγο περισσότερο για θέση παρκαρίσματος.

Όντως αν το καλοσκεφτούμε είναι ένας ωραίος τρόπος να την πεις στον άλλον με χιούμορ, χωρίς ηλίθιους τσακωμούς. Βέβαια δεν ξέρω αν κάποιοι σαν τον γάιδαρο του μήνα Ιουνίου



θα φιλοτιμηθούν την επόμενη φορά να κάνουν μια βόλτα παραπάνω, η αν ο κύριος με το παπάκι



θα το ξανασκεφτεί πριν πιάσει με το τεράστιο όχημα του μια ολόκληρη αναπηρική θέση πάρκινγκ, αλλά τουλάχιστον κάποιοι από εμάς κάνουν μια ενεργή προσπάθεια για να καλυτερεύσουν τη ζωή στις πόλεις μας και τους αξίζει ένα μπράβο.



Υ.Γ. Επειδή έχω κάποια μικρή γνώση των τιμών εκτύπωσης, μπορώ να βεβαιώσω ότι το κόστος των αυτοκολλήτων είναι μικρό και περίπτωση λαμογιάς δεν φαίνεται να υπάρχει. Ευτυχώς!!!

3 σχόλια:

Niemandsrose είπε...

μόλις έμαθα για την πρωτοβουλία (από το Έψιλον της "Ε" νομίζω) έσπευσα να προμηθευτώ αυτοκόλλητα. όταν κατεβαίνω ελλάδα αναλαμβάνω δράση αλλά περίτεχνα. γιατί μπορεί ο φίλος σου να ήταν cool τύπος και να γέλασε,άλλοι (κάφροι) δε το έχουν σε τίποτα να σε πλακώσουν στις γρήγορες.
ώστε Ρεθεμνιώτης είσαι;
(φίλοι, ε?)

Ανώνυμος είπε...

Η ηλιθιότητα δεν είναι αναπηρία!!!

Τα ρέστα μου...

:)))))))))))

s_pablo είπε...

Το χιούμορ νικά τα πάντα. Ακόμα και την ηλιθιότητα.

Το φοβερό είναι ότι δεν μιλάμε για μια "φοιτητική" κίνηση, αλλά για έναν κύριο γύρω στα 50 που είχε την τρομερή έμπνευση.

Forever young...

Τέλος πάντων, πάμε γι' άλλα τώρα.